Mõned sihtkohad on vastupandamatud

Nautige tärkavat kevadet ning peakokk Matthias Dietheri loomingut. Täiuslik segu lõõgastavast rahust ja autentsest Põhjala saarte köögist.

31. märts – 31. mai 2017



Kaheksal korral Michelini tärniga pärjatud Matthias Diether tutvustab oma uut kevadist degustatsioonimenüüd. Matthias on Eestis sisse seadnud oma kulinaarse kodu; teda köidab Muhu saare ehedus ning meie kirg omanäolise piirkondliku köögi vastu.



Eripakkumises sisaldub

 

5-käiguline Põhjala saarte degustatsioonimenüü restoranis Alexander
1 öö majutust Härrastemaja Deluxe Double kategooria toas koos rikkaliku hommikusöögiga

 

Hind külalise kohta 140 € – majutusega kaks inimest toas



Kui soovite nautida 7-käigulist Degustatsioonimenüüd restoran Alexander peakoka ühislauas, lisandub 35 € külalise kohta.
Majutusel Superior Double kategooria toas lisandub 40 € külalise kohta.

 

Tingimused